Міністерство закордонних справ оновило інформацію про те, на яких умовах українці можуть в'їжджати в інші країни. Відповідна Інфографіка з'явилася на сайті МЗС.

Зокрема, уточнили дані про низку обмежень і вимог різних країн. Відзначимо, що в даний час для громадян України відкриті кордони з понад сотнею держав по всьому світу.

Наприклад, тим, хто зібрався подорожувати в Європу, не завадить знати, що в'їзд дозволений тільки з ПЛР-тестом в Боснію і Герцеговину, Грецію (тест і довідка про вакцинацію), Хорватію (тільки туристам, з ПЛР-тестом або тестом на антиген, довідка про щеплення хоча б однією дозою), Албанію, Болгарію (з ПЛР-тестом або тестом на антиген, довідкою про щеплення або про одужання).

В Північній Африці і на Близький Схід українців чекають Туніс (тільки туристів зі свіжим ПЛР-тестом), Єгипет (з ПЛР-тестом), Марокко (зі спецдозволом, ПЛР-тестом, обов'язковою 10-денною самоізоляцією), ОАЕ (туристів з ПЛР-тестом і полісом міжнародного страхування), Туреччина (ПЛР-тест, поліс міжнародного страхування, заповнена форма на сайті МОЗ).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

В Ізраїль українцям в'їзд заборонений. В Грузія дозволений, але з повторними ПЛР-тестами.

Південно-Східна Азія і Океанія: Таїланд чекає українських туристів на термін до місяця з обов'язковим карантином.

Нагадаємо, що у реанімації українців змушують справляти нужду в кухоль: "бігом лягай...".

Як повідомляв портал Знай.ua, ковидні пацієнти заполонили лікарні, Кличко терміново звернувся до киян: "Антирекорд".

Також Знай.uа писав, що Кличко попередив киян про локдаун.