Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 11 червня виконавиця опублікувала довгоочікуваний новий сингл "Почему" разом з кліпом до нього. Про це пише не тільки вона, але і Володимир, і навіть Олексій Потапенко.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Наді подобається, як публіка сприйняла її нову пісню і попросила робити все можливе, щоб робота потрапила набагато вище у всіляких чартах і трендах на Youtube.

"Пісня "Почему" вже в топ-чартах, кліп в трендах . Давайте вище ⚡️⚡️⚡️ 💪", - пише Дорофєєва в публікації.

До публікації співачка прикріпила кілька спокусливих знімків в образі з кліпу. На ній світлі штани, топік і боді до пупка, який не заважає стрункому животику показати себе.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"#Чому так красиво♪ @nadyadorofeeva А ще момент з подряпинами такий супергеройський!!⚡", "Надь ти розумниця! Пишаємося😍", "Як же тобі підходить цей образ, нереально красиво!🔥 😍", "Пісня кайф!! Не можу перестати її слухати і дивитися на кліп, дуже сподобалися твої образи в цьому кліпі ! Нереально!🔥♥️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дантес запропонував Дорофєєвій перетворитися на Григорія Лепса

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва різко змінила зовнішність: рожеве волосся і Футуристичні вбрання

Знай.ua писав, чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф"