Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,8 мільйона фоловерів.

Цього разу артиста зловили на фотошопі. Він опублікував в свій аккаунт знімок, де продемонстрував своє тіло на пляжі. Там можна помітити злегка підтягнуте тіло, непогано, як для його віку.

Однак, захоплені коментарі під постом тривали не довго.

Справа в тому, що в цей же день на пляжі артиста зловили російськомовні шанувальники, і зняли це на камеру.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Музикант знаходиться в ОАЕ в компанії двох чоловіків, мабуть, друзів. І ось, вони прогулювалися по пляжу, як раптом, з на камеру почали знімати шанувальники.

@albert_air1

Король фотошопа Киркоров😂😂😂#киркоров

♬ оригинальный звук - Albert_air1

Там видно, що зовнішній вигляд Кіркорова зовсім не такий, як можна було споглядати на знімку. Тіло вже не підтягнуте, і звисає живіт.

Тобто, прямий доказ використання фотошопа.
Ролик встиг завіруситися, і стати популярним в різних соціальних мережах. Один з таких в TikTok набрав понад 175 тисяч відміток "подобається", і ще 3,6 мільйонів переглядів.

У коментарях користувачі розділилися на два табори. Одні його почали захищати, а інші почали дорікати у використанні фільтрів.

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

"Пумба і Тімон", "А ось і пруф підігнали", "Ви на себе спочатку без фільтра погляньте, а потім вже інших засирайте. Він така ж людина зі своїми недоліками".

Раніше повідомляли, Галкін показав, якою була їх з Пугачовою дочка в 3 роки: "можна нескінченно дивитися".

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров відкрив в собі талант дресирувальника: "виховую артистів ,сучок і псів".

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров в пір'ї відірвався з колишнім Олі Бузової: "краще підходить".