Відомий український кухар-кондитер, засновниця і викладач школи "GL", а також переможниця і суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ліза Глинська частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік.

В основному жінка викладає різні рецепти, але іноді все ж дозволяє собі відпочити біля моря або де-небудь ще, показуючи це на тій чи іншій фотографії.

Публікація Лізи Глинської, скріншот: Instagram
Публікація Лізи Глинської, скріншот: Instagram

Зараз же Єлизавета вирішила порадувати фанатів чудовою новиною, їй зробили пропозицію. Вона опублікувала знімок з кільцем на безіменному пальці і задала всього одне питання - що вона відповіла на пропозицію. Він риторичний, так як, якщо прикраса вже знаходиться на пальці, відповідь була дана позитивна. Однак, хто встав перед нею на коліно - невідомо.

"🥰Як думаєте, що я відповіла?)", - пише Єлизавета Глинська в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Клас. Поздоровляю!!!", "Ура!! ❤️ Вітаю від душі😘", "По-моєму не та рука😮", "Чому на лівій руці?", "Так так так!❤ ️ ❤ ️ Лізочка, моя дорога, як я рада за тебе!!! І за Танюшу)))", "Тільки рука чому з колечком ліва)", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Глинська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Глинська)

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще

Як повідомляв "Знай.ua", "МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу

Знай.ua писав, "МастерШеф. Професіонали-3" фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського