28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Зараз Анна Богдан разом з Михайлом Заливако відпочивають в Туреччині, на одному з найпопулярніших курортів Бодрум. За її життям на сторінці в соціальній мережі Instagram стежать понад 170 тисяч осіб.
Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram
Але нова публікація з'явилася поза її аккаунта. На офіційному профілі проекту був опублікований знімок закоханих і питання в українців-як вони планують провести літню відпустку.

"Наші закохані котики @kanyeeebear і @hannastorozhuk діляться з нами теплими фото з сонячної Туреччини шолом вам промінчики любові! Діліться, як ви плануєте провести свою літню відпустку?👇", - йдеться в публікації.

Однак користувачі в коментарях зовсім не хочуть ділитися своїми думками з цього приводу. Вони діляться негативом на адресу "Холостяка" і Анни, які, за їхніми словами, їм огидні.

"Ось спасибі за такі фото, відразу виникло бажання вийти з Інстаграма, а я і так засиділася😂", "Красива пара💜", "Два гіменця... яке їхало - таке спіткало...🤣🤢", "А що Він там Лесі Нікітюк писав так досить фліртабельно?)) кіт і залишиться котом назавжди, тому і ревнощі жіночу не любить))", "Жахливі лицемірні люди", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако мало не посивів: українцям показали саму примхливу учасницю шоу

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан зізналася, що робить її щасливою, і це не "Холостяк" Заливако: "Дві руки, дві ноги"

Знай.ua писав, Анна Богдан розповіла про зіпсовані нерви на відпочинку з "Холостяком" Заливако: "Ніхто не гідний"