Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч підписників.

Цього разу телеведуча вирішила в черговий раз нагадати підписникам, як не потрапити на аферистів орендуючи квартиру.

За її словами, її директ завалений запитами про аферу - бронь за квартиру.

"Друзі, я в ах*рі. Не, не так. Я в АХ*РІ! Тому що, мій директ завалений знову повідомленнями про аферу - "бронь за квартиру". Народ, товариші, люди! Ну ми ж робимо програму, реально, тільки для того, щоб захистити вас. Ми прям пе*дячемося, шоб ви не попадалися, не вляпувалися ні в які афери. Зокрема, в цю. Мабуть (я не на вас зараз обурююся), напевно, це ми такі балди-перебалди, раз ми не можемо донести до вас інформацію",- каже телеведуча.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тому Олена-Крістіна нагадала, що якщо ви знайшли квартиру для знімання, а її господар "дивним" чином знаходиться в другому місті і пропонує перевести гроші за бронь або скинути завдаток, то з вами говорить аферист.

"Не треба слати ні бронюшку, ні задаточок. Тому що це афера, після цього просто відключать телефончик і будете ви сидіти, як то кажуть, на валізах. Тому, слати грошей не треба. Можна послати в ж*пу. До речі, відмінний варіант. Робочий, 100%",- підсумувала Лебідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена-Христина Лебідь розкрила аферу хитрого чоловіка і куми-коханки: ціна вірності-4 тисячі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенко Олена-Христина Лебідь простягнула перед фанатами ноги: "такі бліді"

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Христина Лебідь показала сімейну ідилію з Розенком: "Комбо-емоції"