Ведуча гостросоціального проекту "Аферисти в сітях" (Новий канал) Олена-Крістіна Лебідь допомогла дівчині дізнатися, наскільки сильні почуття її хлопця.

У шостому сезоні проекту "Аферисти в сітях", який Новий канал показує по понеділках, Олена-Христина Лебідь продовжила не тільки викривати шахраїв, а й влаштовувати перевірки на вірність. Заради однієї з них ведучої навіть довелося приміряти весільну сукню — в образі нареченої дівчина намагалася спокусити хлопця однієї з глядачок, Олесі, щоб перевірити, чи здатний він на зраду. І дізнатися, чи готовий Олексій взяти в дружини свою кохану, з якою зустрічається вже п'ять років.

"Я була в образі, якого побоювався наш герой — урочиста, ошатна, трохи оголена наречена", — розповіла Олена-Крістіна Лебідь.

Щоб розкрутити героя на відвертість, ведуча влаштувала "випадкову" зустріч з ним у місті, коли той їхав на обід. Олена- Крістіна Лебідь грала наречену, що втекла з весілля, при вбранні, попросивши Олексія підвезти її додому. По дорозі ведуча ненароком влаштувала справжній допит, щоб дізнатися, як хлопець ставиться до шлюбу і чи збирається робити пропозицію своїй коханій. А вже в квартирі почалася справжня провокація-Олена- Крістіна запропонувала хлопцеві ... інтим. Але перевірка Закінчилася хеппі ендом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Через півроку Олексій зробив Олесі пропозицію. І вона, між іншим, не втекла!"- підсумувала ведуча Нового каналу.

Раніше ми повідомляли, Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь згадала найяскравіших шахраїв у своєму житті.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина Лебідь готова подарувати коханій жінці всі чудеса світу.