Експерти розповіли про те, як можна виростити смачні огірки. Ці поради допоможуть дачникам.

Як відомо, сонячне місце на городі допомагає сильно збільшити врожайність рослини. Тому, чим більше сонячних променів потрапить - тим краще.

Вирощування огірків, Щоденник дачника / Телеграм
Вирощування огірків, Щоденник дачника / Телеграм

Ця рослина любить воду, тому поливати його потрібно часто, хоча цей овоч може поводитися недобре, зізнається телеграм-портал "Щоденник дачника".

Огірки, скріншот із відео
Огірки, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До початку цвітіння огірки можна поливати не частіше разу на тиждень (якщо пройшов дощ, можна не поливати зовсім). Це потрібно, щоб рослини розвивали сильну кореневу систему.

Поливати їх треба дуже важливо за допомогою певного алгоритму.

  • Після появи сходів у фазі 3-4 листочків огірки потрібно обробити таким складом:
    у відро води додайте 30 крапель йоду, 20 г господарського мила і 1 літр молока. Обприскуйте такою сумішшю приблизно раз в 10 днів.
  • З вечора замочіть шматок хліба у відрі води, вранці розімніть хліб, додайте маленьку пляшечку йоду і побризкайте огірки, 1 л. рідини на відро води (що залишилася зберігайте в пляшках в підвалі). Цим розчином огірки можна обробляти раз в два тижні і до осені.
  • Розвести у відрі води два літри молочної сироватки і сто п'ятдесят грамів цукру. Таким розчином теж слід поливати огірки.

Нагадаємо, як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків: на замітку городникам

Як повідомляв " Знай.ІА", огірки вродять густо, а шкідники втечуть з городу: краща підгодівля для овочів

Знай.ІА писав, чим підгодовувати кріп, щоб він був смачний і пишний: поради досвідчених дачників