На Полтавщині, у місті Лубни 73-річна пенсіонерка разом зі спільницею торгувала наркотиками.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Полтавської області.

Повідомляється, що 73-річна жінка налагодила тіньовий нарко-бізнес, а її 72-річна "помічниця" допомагала збувати товар.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"Слідчими поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, за місцями проживання фігуранток проведено санкціоновані обшуки, в ході яких вилучено підготовлені на продаж пакетики з наркотичними речовинами і таблетками, грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази їх протиправної діяльності. Вилучене направлено на експертне дослідження", - розповівши начальник Лубенського районного відділу поліції, Дмитро Майборода.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також 73-річна жінка відкрила рахунок в одному з банків, на якому за весь період нарко-бізнесу накопичилося 660 тисяч гривень.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Фігурантку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у вчиненні низки кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 307, частиною 3 статті 321, частиною 2 статті 311 та частиною 2 статті 306 Кримінального кодексу України.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Спільниці також повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 321, частиною 2 статті 311 .

Досудове розслідування триває. Тепер пенсіонеркам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дівчинка отруїлася цукеркою з наркотиком: принесла з дитсадка

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівський коп ховав наркотики в дитячих машинках заради киян

Також «Знай.иа " писав, що У "Борисполі" накрили іноземця з 2 валізами "наркотиків": "навіть місця для речей не залишилося"