У Запорізькій області зняли величезний смерч. Зазначається, що він зруйнував десятки будинків.

Подія трапилася о 12 червня. Сьогодні в ряді областей Східної та Центральної України пройшли дощі з грозами. Мова про Херсонську, Полтавську, Харківську, Дніпровську, Запорізьку, Донецьку та Луганську області. Періодично в деяких окремих регіонах.

При цьому найменше пощастило селу широке Запорізької області. По ньому пронісся смерч, передає портал TrueZp. З'явилося відео даної події, на якому він руйнує один з будинків.

За попередніми даними, даний засіб зруйнував близько десяти будинків.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

смерч
смерч

Відзначимо, що на завтрашній день погода в Україні не зміниться в кращу сторону. За словами Наталії Діденко, в Україну прийде холодний атмосферний фронт разом зі зливами і грозами. Найбільше зливами і грозами "накриє" Західну Україну, особливо Карпати.

смерч
смерч

У неділю, фронт перетинатиме нашу країну разом з грозовими дощами і похолоданням. При грозах велика ймовірність шквалів і граду.

У східних областях нашої країни буде більш суха погода, за винятком Харківської області.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Надмасивна чорна діра продовжує стрімко зростати: таке відбувається вперше. Вчені з Австралії вперше знайшли докази того, що зародки надмасивних чорних дір існують.

Як повідомляв Знай.uа, погода на вихідних здивує українців своєю мінливістю-від дощів до яскравого сонця.

Знай.uа писав, на місто обрушився шторм з папуг, тисячі птахів тероризують жителів.