Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 13 червня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 11 червня, став менше на 6 копійок і тепер його вартість становить 27,04 гривень. Курс євро також впав в ціні і став менше на 19 копійок і тепер його вартість становить 33,79 гривень.

Офшори, гроші - фото 24.ua
Офшори, гроші - фото 24.ua

Курс валют на неділю, 13 червня

- 1 Долар США - 27,0404 гривень;

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

- 1 Євро - 33,7905 гривні.

Гроші, фото: Pixabay
Гроші, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Курс долара до 2021 року - як зміниться вартість валюти по відношенню до гривні, фінансовий прогноз. Як стверджують експерти, долар впаде на два відсотки по відношенню до євро і на три відсотки - до ієни в другому півріччі. Євро в кінці року буде торгуватися на рівні від 1,10 до 1,16 долара.

Також «Знай.иа " писав, що Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро.