Популярна українська співачка, колишня солістка групи "НеАнгели" продемонструвала оригінальне відео в TikTok.

Колишня дружина Едгара Камінського на даний момент вирушила в турецький відпочинок в Бодрум Туреччина. Там в компанії співачки Даші Астаф'євої, фотографа Соні Плакидюк і хореографом Ілоною Гвоздьовою вона насолоджується жарким турецьким сонцем.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Сьогодні, вона продемонструвала запальний танець разом з Гвоздьової під свій знаменитий хіт "Слава Богу", який нещодавно вийшов. Дівчата демонструють свою гнучкість і почуття ритму на камеру.

@babaslavka69

@ilonagvozdeva разработала корпоративные синхроны🤣❤️ #SlavaBogu #SlavaKaminska #СлаваБогу

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
♬ Slava Bogu - SLAVA KAMINSKA

Варто відзначити, що раніше Слава Камінська почала сольну кар'єру, випустивши 28 травня композицію і кліп "Слава Богу", якими інтригувала досить довгий час. Виконавиця кардинально змінила імідж, примірявши відразу кілька яскравих образів.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Нещодавно 36-річна знаменитість випустила новий кліп на пісню "Slava Bogu", в якому постала перед фанатами в епатажних образах. Буквально за пару днів відео зібрало понад 700 тисяч переглядів і 14 тисяч відміток "мені подобається" на YouTube.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батьк