Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свої спогади в дитинстві. Зізнаннями вона поділилася в інтерв'ю Новому каналу.

Дівчина встигла викрити сотні шахраїв протягом п'яти сезонів шоу"Аферисти в сітях". І ось нещодавно вийшов новий сезон популярного телепроекту. Проект розпочався ще в 2011 році. Тоді Дмитро Суммар, Денис Разгон і Олена-Крістіна Лебідь перевтілювалися в аферистів, щоб перевірити, як звичайні люди реагують на різні схеми шахрайства.

Олена-Крістіна Лебідь, кадр з програми Аферисти в сітях: YouTube
Олена-Крістіна Лебідь, кадр з програми Аферисти в сітях: YouTube

Дане шоу зробило її популярно на всю Україну. Вона зустрічається з колишнім віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком.

Однак нещодавно знаменитість дала інтерв'ю новому каналу, в якому зізналася, що була весь час нелюбимою дитиною в сім'ї.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я все дитинство була нелюбою дитиною і я ось це все життя пронесла: відсутність любові теплоти. І ось це насправді я розумію, що це в дорослому житті робить вразливу п'яту в людині. Дірка у мене там"
, - зізналася вона.

Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram

Крім цього, Олена-Крістіна Лебідь зазначила, що її били, причому не тільки руками, але і будь-якими підручними предметами.

"Всім підряд, праскою навіть було"
, - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше "Дати...: ексміністр Розенко зробив нареченій Олені-Христині Лебідь"мокрий носик". Французький бульдог закоханої парочки не зміг відпустити на роботу Олену-Крістіну Лебідь

Як повідомляє портал "Знай.uа" Олена-Крістіна Лебідь зганьбилася перед українцями на зйомках: "Колупанки в носі". Лебідь показала невдалий момент зі зйомок "Аферисти в сітях".

Також "Знай.uа" писав, що Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь заговорила про дівчат з пишними формами: "терміново до лікаря". Телеведуча обговорила важливу тему в новому пості