Фахівці розповіли, як приготувати корейську моркву. Відмінний рецепт для господинь.

Корейська морква-це одне з популярних страв на столі господині. Сама по собі морква є вкрай дешевим і смачним овочем, який має безліч корисних компонентів. При цьому вона після обробки в азіатському стилі вона стає більш гострою і її можна використовувати в салатах або гарнірах. Рецепт її приготування на телеграм-каналі "Чоловіча кухня".

Інгредієнт:

  • 400 г моркви;
  • 5 зубчиків часнику;
  • ½ Ч. л солі;
  • 1 ст. л цукру;
  • ½ Ч. л чорного меленого перцю;
  • ⅓ Ч. л меленого коріандру;
  • 2 ст. л оцту;
  • 30 мл рослинного масла.

Алгоритм приготування цієї страви.

Популярні новини зараз
Українцям виплатять 10 800 грн – як отримати Пенсіонери автоматично отримають надбавки у вересні Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати Стане головним полем бою: генерал назвав місто, на яке рф готує масштабний наступ
Показати ще

Морква натирається на тертці. Можна використовувати спеціальну для корейської моркви або просто натерти дрібними шматочками. Потім ми видавлюємо п'ять зубців часнику, а потім додати сіль і цукру, мелений перець, коріандр не перемішуючи. Все це ми заливаємо двома столовими ложками оцту.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео
Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Потім слід розігріти в невеликій каструлі рослинне масло і вилити на нього різні спеції. Від теплого масла вони почнуть віддавати аромат і будуть трохи шипіти, після цього все добре перемішати, морква трохи пом'яти руками.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео
Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник приблизно на чотири години.

Раніше повідомляли, Клопотенко підказав українцям, що робити з вишнями і базиліком: "виймати з них душу".

Як повідомляв Знай.ua, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.

Знай.ua писати, ніжний часниковий суп за рецептом Галицької блогера пані Стефи.