Фахівці розповіли, як приготувати корейську моркву. Відмінний рецепт для господинь.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКорейська морква-це одне з популярних страв на столі господині. Сама по собі морква є вкрай дешевим і смачним овочем, який має безліч корисних компонентів. При цьому вона після обробки в азіатському стилі вона стає більш гострою і її можна використовувати в салатах або гарнірах. Рецепт її приготування на телеграм-каналі "Чоловіча кухня".
Інгредієнт:
- 400 г моркви;
- 5 зубчиків часнику;
- ½ Ч. л солі;
- 1 ст. л цукру;
- ½ Ч. л чорного меленого перцю;
- ⅓ Ч. л меленого коріандру;
- 2 ст. л оцту;
- 30 мл рослинного масла.
Алгоритм приготування цієї страви.
Морква натирається на тертці. Можна використовувати спеціальну для корейської моркви або просто натерти дрібними шматочками. Потім ми видавлюємо п'ять зубців часнику, а потім додати сіль і цукру, мелений перець, коріандр не перемішуючи. Все це ми заливаємо двома столовими ложками оцту.
Потім слід розігріти в невеликій каструлі рослинне масло і вилити на нього різні спеції. Від теплого масла вони почнуть віддавати аромат і будуть трохи шипіти, після цього все добре перемішати, морква трохи пом'яти руками.
Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник приблизно на чотири години.
Раніше повідомляли, Клопотенко підказав українцям, що робити з вишнями і базиліком: "виймати з них душу".
Як повідомляв Знай.ua, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.
Знай.ua писати, ніжний часниковий суп за рецептом Галицької блогера пані Стефи.