Фахівці розповіли, як приготувати корейську моркву. Відмінний рецепт для господинь.

Корейська морква-це одне з популярних страв на столі господині. Сама по собі морква є вкрай дешевим і смачним овочем, який має безліч корисних компонентів. При цьому вона після обробки в азіатському стилі вона стає більш гострою і її можна використовувати в салатах або гарнірах. Рецепт її приготування на телеграм-каналі "Чоловіча кухня".

Інгредієнт:

  • 400 г моркви;
  • 5 зубчиків часнику;
  • ½ Ч. л солі;
  • 1 ст. л цукру;
  • ½ Ч. л чорного меленого перцю;
  • ⅓ Ч. л меленого коріандру;
  • 2 ст. л оцту;
  • 30 мл рослинного масла.

Алгоритм приготування цієї страви.

Популярні новини зараз

Хто Могила, а хто Жмур: справжні прізвища Каменських, Дантеса, Анатоліча, Кароль та інших зірок

Син Потапа та Ірини Горової перетворився на справжнього чоловіка: "Фіксує красу"

У фіналістки Холостяка Юлі "Зайки" трапилися неприємності перед весіллям: "За півгодини до..."

Юлія Мендель відверто зізналася, чому пішла від Володимира Зеленського: "Колосальне навантаження"

Показати ще

Морква натирається на тертці. Можна використовувати спеціальну для корейської моркви або просто натерти дрібними шматочками. Потім ми видавлюємо п'ять зубців часнику, а потім додати сіль і цукру, мелений перець, коріандр не перемішуючи. Все це ми заливаємо двома столовими ложками оцту.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео
Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Потім слід розігріти в невеликій каструлі рослинне масло і вилити на нього різні спеції. Від теплого масла вони почнуть віддавати аромат і будуть трохи шипіти, після цього все добре перемішати, морква трохи пом'яти руками.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео
Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник приблизно на чотири години.

Раніше повідомляли, Клопотенко підказав українцям, що робити з вишнями і базиліком: "виймати з них душу".

Як повідомляв Знай.ua, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.

Знай.ua писати, ніжний часниковий суп за рецептом Галицької блогера пані Стефи.