Нова дівчина легіонера київського" Динамо " Беньяміна Вербича Альвіна Лаллі поділилася пікантним знімком сукні.

Кілька тижнів тому стало відомо, що словенський легіонер київського "Динамо" Беньямін Вербич почав зустрічатися з вельми незвичайною дівчиною. Альвіна Лаллі позиціонує себе як художницю, дизайнера і модель Playboy, що неодноразово доводила своїми відвертими знімками в мережі. На даний момент вона продемонструвала нову фотографію в Instagram.

Нещодавно вона продемонструвала фотографію, в якій вона постала в червоному обтягуючому платті на тлі пустельного пляжу. На голові дівчини красива діадема. Свій пост вона забезпечила цитатою давньогрецького філософа Платона.

"Красиві образи народжують красиві думки, а красиві думки ведуть до красивих дій", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Імовірно, Альвіна Лаллі неодноразово лягала під ніж пластичного хірурга, проте сама дівчина про це у відкриту не говорить. Зовнішній вигляд нової дівчини футболіста деяким навіть нагадав ляльку "Барбі": все через" ідеального " тіла, пишних губ і довгого світлого волосся.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, оля Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ІА писав, Нікітюк після нападу на її Instagram подражнила хакерів голими сідницями: "Погуляли і вистачить"