Прем'єра другого випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Селебріті" відбулася. В ефірі було весело, смішно і смачно, повідомляють на телеканалі «СТБ».

Учасниками шоу стали українські зірки, які з'ясовували, хто ж з них справжній профі за кухонною плитою.

У першій команді зібрали найбільш брутальних представників кулінарної Всесвіту-м'ясників в червоних фартухах: Костю Лайпакова, Аліка Мкртчяна і Владислава Цимбалюка.

У другій команді - майстри десертних шедеврів: Катерина Пєскова, Катерина Яблонська та Юхим Кравченко.

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Команди змагалися у трьох конкурсах, і ті, хто набрав найбільше балів, отримала срібну сковороду.

Першою конкурс проходив у форматі кухонного рингу: команди протистояли один одному в боротьбі за продукти. Кулінарна битва закінчилася перемогою команди м'ясників - вони отримали кращий набір продуктів.

"МастерШеф. Професіонали-3", скріншот: СТБ
"МастерШеф. Професіонали-3", скріншот: СТБ

Далі готували за 45 хвилин блюдо, в якому повинні були поєднуватися буряк, шоколад і сир «Філадельфія». Перемога знову дісталася червоним.

У другому конкурсі учасники команд шукали продукти в "кімнаті страху", а потім готували з них. Однак десерт від команди кондитерів розлютив Ектора Хіменеса-Браво - настільки він вийшов огидним.

У третьому конкурсі професіоналам дозволили готувати будь-яку страву, але з перешкодами, які вибирала для них команда супротивників: у величезному костюмі кукурудзи, з прапором в руках, скуті наручниками.

Навіть в таких умовах команді червоних вдалося приготувати відмінну качку, мариновану в паприці, з картоплею і грибами шиітаке.

А десерт синьої команди виявився занадто солодким.

Перемога дісталася м'ясникам.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, оля Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ - 5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько.