Віра Кекелія зізналася, що подорож до Грузії для неї – це справжній Поклик предків, адже її тато грузин. Співачка розповіла про своє історичне коріння в інтерв'ю Каті Осадчій.

"Ти Віра Кекелія, ти грузинка з грузинським прізвищем. У тебе тато грузин»

"Я завжди пишалася своїм прізвищем, завжди воно мені подобалося. І тим більше, ми належимо до мегрелів – це «підвид» грузинів, і, як мій тато каже, це "вищий сорт" грузинів", - розповіла Віра.

Оскільки Віра Кекелія протягом 10 років не була в Грузії, Катерина Осадча поцікавилася, за чим вона сумувала найбільше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"10 років ти не була в Грузії - за чим найбільше сумувала?", - запитала ведуча.

"За рідними. Звичайно ж, за рідними. Я розумію, що це моя рідна земля, я постійно скидаю відео моєму чоловікові Роману, І кажу, що тут просто нереально. Все, збираємо валізи, переїжджаємо до Грузії", - зізналася Кекелія.

Осадча нагадала, що родичі хотіли влаштувати Кекелії велике грузинське весілля.

«Цього разу вони теж згадали. Я вже все пригледіла, грузинський хор - у мене вже є контакти. Обов'язково всіх покличемо", - пообіцяла зірка "Жіночого кварталу".