Дружина герцога Кембриджського, принца Вільяма Кейт Міддлтон побувала з діловим візитом, в рамках саміту G7, в одній зі шкіл графства Корнуолл. Тут Кейт обговорила з журналістами питання раннього розвитку дітей і поспілкувалася з деякими учнями молодших класів.

Серед інших прозвучало питання про те, чи вдалося герцогині Кембриджській побачити свою новонароджену племінницю Лілібет Діану Маунтбеттен-Віндзор, яка з'явилася на світ в Каліфорнії 4 червня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських видань.

Кейт Міддлтон, фото: скріншот з відео
Кейт Міддлтон, фото: скріншот з відео

Кейт Міддлтон зізналася, що ще не дзвонила по відеозв'язку принцу Гаррі і Меган Маркл, проте їй вже не терпиться подивитися на дитину.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Я бажаю їй всього найкращого, не можу дочекатися зустрічі з нею! Сподіваюся, що це відбудеться найближчим часом", - прокоментувала дружина принца Вільяма.

Меган Маркл, фото: Hello
Меган Маркл, фото: Hello

Також варто нагадати нашим читачам, що герцог Сассекський принц Гаррі продовжує ділитися голою правдою про життя в королівській родині. Онук Єлизавети II знову виставив її не в кращому світлі. Принц у фінальній серії "Я, якого ви не бачите" знову торкнувся теми життя до відмови від королівських обов'язків.

Принц Гаррі, кадр з відео
Принц Гаррі, кадр з відео

Раніше повідомляли, "Королева Єлизавета померла. Вдалої подорожі": злий жарт про бабусю принца Гаррі став вірусним.

Як повідомляв Знай.uа, відомий телеведучий висміяв зізнання Меган Маркл про депресію і суїцидальні плани: "Не вірю жодному слову".

Знай.uа писав, королева Єлизавета II відзначає день, який змінив все: "Присягнулася присвятити себе".