З Рівненської області прийшли доволі цікаві новини. Так, у суботу, 12 червня, українка народила дитину посеред лісу. Водій, який віз жінку в пологовий будинок, заблукав, тому медикам довелося приймати пологи "на місці".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

За словами лікарів, 12 червня о першій годині ночі, в лікарню подзвонив схвильований чоловік і повідомив, що віз знайому в пологовий будинок в селі Зарічне, але заблукав і опинився в селі Храпин.

Назустріч автомобілю виїхала бригада медиків - їм довелося проїхати більше 20 кілометрів, поки не було знайдено авто з вагітною жінкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На момент прибуття швидкої пологи вже почалися. Перенести жінку в карету швидкої вже не могли. Фельдшер Наталія Ципух прийняла пологи в автомобілі. Вони пройшли без ускладнень. Народився хлопчик", - наголошується в повідомленні Центру.

До слова, виявилося, що для 34-річної жінки це вже п'яті пологи.

Раніше повідомляли, вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як завоювала чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, ділили ліжко 80 років: пара пристрасних людей похилого віку встановила неймовірний рекорд.

Знай.uа писав, дружина Віктора Павліка сильно захворіла перед пологами: "Перемерзла".