28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Анна Богдан частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч осіб. Нещодавно вони полетіли до Туреччини, щоб відпочити на одному з найпопулярніших курортів Бодрум. А зараз дівчина представила публіці 10 фактів про їх парі, три з яких помилкові.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Вона зазначила, що практично не розповідає ніяких подробиць про їх спільне життя, тому такий досвід дуже цікавий. Перший факт, виділений переможницею "Холостяка", бажання Михайла, щоб першою дитиною народилася дівчинка. Потім Анна заявила, що чоловік частіше миє посуд вдома, пилососить, а вона витирає пил (у них розділені обов'язки з прибирання). Михайло дуже вибагливий в їжі, тому вони частіше замовляють доставку або харчуються в закладах - це четвертий факт, який може бути як помилковим, так і правдивим.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

"5. Ми часто ходимо на побачення. 6. У нашій парі, я частіше провокую на сварку і люблю посперечатися😅 7. Сніданок частіше готує Міша. 8. У Міші більше взуття ніж у мене. 9. Я дотримуюся правильного харчування, а Міша любитель принесли додому всякі солодощі, ніж часто провокує мене порушити свій режим 🤣 10. Міша може дуже сильно залипнути в телефоні. І мене це часто дуже дратує☺️", - пише Ганна Богдан у публікації.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, "Нехай не п*здить": відносини "Холостяка" Міші Заливако і Ані Богдан зустрілися з труднощами

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Міша Заливако передумав і захотів одружитися з Лесі Нікітюк: "Я не ту вибрав"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако мало не посивів: українцям показали саму примхливу учасницю шоу