Відомий український політик, головний "радикал" всіх "радикалів" з "Радикальної партії" Олег Ляшко, який зараз не є народним депутатом, але постійно ходить на різні ток-шоу, продовжує тролити своїх опонентів.

Наші читачі пам'ятають, що Олег Ляшко наїхав на секретаря РНБО України Олексія Данилова. Ляшко на програмі Савіка Шустера розкритикував Данилова за те, що той сказав, що Німеччина і Франція повинні нести відповідальність за ненадання Україні і Грузії "Плану дій щодо членства в НАТО" в 2008 році.

Однак цього разу Олег Ляшко висловився стосовно сезону дощів і гроз в Україні, порівнявши це літо зі "скандинавським". Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка в мережі Facebook.

Публікація Олега Ляшка, скріншот: Facebook
Публікація Олега Ляшка, скріншот: Facebook

"А мені подобається скандинавське літо. Коровам начебто теж, я в них питав", - коротко підписав нову публікацію Олег Ляшко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно український борець у греко-римському стилі, народний депутат Жан Беленюк взяв до рук вила і вирішив пожартувати, що з цим знаряддям організовує "полювання" вечорами на "скотиняк", тим самим порівнявши себе з відомим депутатом Олегом Ляшком.

Раніше повідомляли, Ілля Кива з помилками привітав "колег" і порівняв себе з Галілео.

Як повідомляв Знай.uа, глава НКРЕКП дав можливість мародерам грабувати українську енергетику через російський імпорт - Ляшко.

Знай.uа писав, Жан Беленюк з вилами влучно "підколів" Ляшка: "Вечорами полюю на скотиняк".