Керем Бюрсін, зірка турецьких серіалів "Справа честі" і "В очікуванні сонця", має майже вісім мільйонів шанувальників на сторінці в соцмережі Instagram.

На цей раз він опублікував миле фото з дівчинкою-актрисою Майєю Басоль, яка грає в серіалі його дочка.

«Happy Pazar everybody!", - підписав знімок Керем Бюрсін. На фото вони з Майєю дуркують - показують в камеру язики і корчать пики.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

У коментарях до милим знімкам фанати обох акторів не приховують свого захоплення, адже і дівчинка, і сам красунчик-актор вже встигли закохати в себе цілу армію прихильників. Ними неможливо намилуватися, тим більше, що Керем і Майя дійсно схожі, як тато і донечка.

"Щасливої неділі, милашки!", "Пупсики!", "Татко!",- захоплюються шанувальники серіалу, залишаючи свої відгуки в коментарях до повідомлення Керема.

Нагадаємо, зірка серіалу " Постукайся в мої двері" показала "любов" від сонця: "Була три хвилини". Фанати зійшлися на думці, що акторці дуже личать такі "сонячні поцілунки" на обличчі й плечах.

Як повідомляв " Знай.ua", Серкан Болат з "Постукайся в мої двері" зі пекучою брюнеткою розбив серця фанаткам: поклала груди на…

Знай.ua писав, Турецька красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї: "Прикол". Коли йому було 12 років, він разом з родиною переїхав до Сполучених Штатів Америки, де згодом влаштувався в Бостоні. Його сфотографувала Ханде Эрчел — 27-річна турецька актриса і модель, яка знімається з ним в серіалі "Постукайся в мої двері".