Співачка, модель і актриса Еліна Мбані встигла засвітитися не тільки в "Жіночому кварталі", але і в "Голос країни", "Х-фактор" і "Ліга сміху". Дівчина досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де радує своїх шанувальників різними фотографіями.

Цього разу дівчина вирішила похвалитися своїм новим літнім образом. Так, Мбані приміряла на собі комбінезон-вишиванку українського бренду HISTROV. Верх комбінезона складається з сорочки з рукавами-ліхтариками, а низ з коротких шортиків, які підкреслюють стрункі ніжки красуні.

Еліна Мбані, Фото Instagram
Еліна Мбані, Фото Instagram

Свій образ Мбані доповнила чорними кедами на високій підошві, а на голові зробила кінський хвіст, який заплела в густу косу.

Еліна Мбані, Фото Instagram
Еліна Мбані, Фото Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еліна Мбані, Фото Instagram
Еліна Мбані, Фото Instagram

При цьому, Еліна не раз показувалася перед шанувальниками у вишиванках. В її профілі можна ще знайти парочку образів, які прикрашає український орнамент на сучасний лад. Зокрема, дівчина вважає за краще носити легкі сукні розшиті квітами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Красуня з " жіночого кварталу "Еліна Мбані опинилася на висоті біля відкритого вікна:"Подруга ніч". Еліна Мбані поділилася яскравими кадрами на тлі нічного Києва.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Екзотична красуня з "жіночого кварталу" Еліна Мбані засвітила нового друга: "Я улюбленець". Дівчина виставила серію веселих кадрів

Також «Знай.иа " писав, що Пекуча дівчинка Кравець з жіночого кварталу загуляла "у Януковича" і опустилася на коліна: "Дуже красиво..." Еліна Мбані радіє серпневому сонцю в Межигір'ї