Відома українська комедійна актриса, гумористка і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець любить радувати шанувальників яскравими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб.

Відомо, що у артистки також є і фан-сторінки, які ведуть віддані шанувальники. Цього разу, в мережу потрапило відео, завдяки якому стало відомо, що Кравець має одну погану звичку - систематичне спізнювання.

Відповідне відео з'явилося в акаунті kravets.aesthetics в Instagram.

Так, ролик складається з різних відеонарізок, на яких Олена каже, що вона, той ще "опоздун".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ті, хто добре мене знає, знають, що я опоздун.

Поки я спізнююся, у нас все стабільно. У нас все добре. Як тільки я перестаю спізнюватися, щось поламається",- каже Кравець на відео.

"[опоздайка]

відео не переслідує мети якимось способом образити людину, а створено в жартівливому форматі!!!", - йдеться у підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "співачки з мене не вийшло"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Кравець з "Кварталу 95" стала схожою на свою маму: "яке щастя"

Також «Знай.иа " писав, що Олена Кравець з Кварталу 95 відрізала волосся і "додала" собі років: "Стала виглядати старше"