Арсен Мірзоян вразив шанувальників своїми здібностями. Відповідне відео з'явилося в мережі Інтернет.

Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому він досить часто радує їх новими хітами або відеороботами. Щоб бути ближче зі своїми фанатами він активний в соціальних мережах.

Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить в спортивний зал, А також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста-БІГ. Знаменитість регулярно демонструє фотографії зі своїх забігів по Києву.

Але не тільки біг допомагає Мірзояну тримати себе у формі. Нещодавно він опублікував відео з етнографічного центру в Пирогово, де він взяв участь у забігу по смузі різноманітних перешкодах.

"Перші 23 км + 30 перешкод. Це фінішна пряма", - повідомив співак.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники засипали співака різними питаннями і коментарями.

Арсен, як ви все встигаєте"?; "Вам швидко і легко далася ця перешкода"; "Псих"; " так тримати
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном:"коханий, сонце – це ти".

Нагадємо, Арсен Мірзоян розповів про містичні знаки в житті:"можна поговорити з Богом".

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнка в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також портал Знай.uaписав, що Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".