В Україні величезна кількість чоловіків, які користуються популярністю серед жінок. Хто є головним секс-символом країни.

У цьому спробували розібратися на сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram.

Природно, що на першому місці стоїть кумир мільйонів - Олег Винник. Його погляд змушує тремтіти, а голос тонути. Його кар'єра почалася за межами України, так як ще в юності він переїхав до Німеччини, де отримував головні ролі в різних мюзиклах. Справжню впізнаваність і славу йому вдалося роздобути лише на батьківщині. Тепер, мільйони жінок мріють потрапити на його концерт, і хоч раз побачити наживо.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Далі розповіли про популярного актора Тараса Цимбалюке. Йому не подобається, коли його називають секс-символом, мовляв, це поверхневе осуд однак, пройти повз нього не можна було ніяк.

Талант хлопця почав проявлятися ще в університеті, коли він почав грати в театрі, а потім і в кіно. Кар'єра розвивалася поступово, поки в один момент не прийшла справжня слава.

Андрій Ярмоленко. Багато жінок не люблять футбол, але, обожнюють цього спортсмена. Його емоційність і твердість характеру діють як гіпноз.

Віталій Козловський. Популярність прийшла ще в 2000-х.тоді це був гарний хлопець з довгим волоссям і ліричними піснями. Через 15 років дізнатися його непросто, так як виглядати він став тільки красивіше. Робота над собою подарувала йому м'язисті торс і багато уваги від прихильниць.

Станіслав Боклан. Неймовірно талановитий і харизматичний актор. Він здатний настільки відчути роль, що глядач ніби вибуває з реальності. При цьому, сам він досить скромний, і від звання секс-символу воліє відмовлятися.

Даніель Салем. Чоловіка швидко полюбили фанати з України. Не так давно він став новим ведучим популярного проекту, і жодного випуску не проходить без його жартів.

За татуйованим тілом, бородою і накачаним торсом ховається багатогранна особистість.

Іраклі Макацарія. Один з найпопулярніших учасників шоу «Холостяк» в Україні. Після його недавньої участі в шоу "Маска", уваги стало лише більше. У його Instagram завжди багато пікантних фотографій, від яких прихильницям не по собі. Він викладає фотографії накачаного торсу, які збирають тисячі лайків.

Женя Кот. Іноді здається, що головне його хобі - фотосесії з голим торсом, чому шанувальниці неймовірно раді. Після його участі в танцювальному проекті, фанаток стало тільки більше, тому чоловік змушений радувати їх новим контентом.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.