Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила зворушливе ахривне фото з українським хореографом і танцюристом, членом журі шоу "Танці з зірками" Григорієм Чапкісом - артист помер 13 червня на 92-му році життя.

Так, зірка згадала, що їх з Григорієм Миколайовичем пов'язувало багато чого: він був викладачем Наталії в Академії мистецтв, партнером у школі танців, добрим другом.

А на паркеті шоу "Танці з зірками 2020" в 10 прямому ефірі, присвяченому Хелловіну, Могилевська і Чапкіс нібито зіграли весілля в вбраннях Графа Дракули і рудоволосої відьмочки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Завжди на висоті... Я хочу, щоб вас запам'ятали таким!

Мій викладач в Академії мистецтв, мій суворий суддя, мій друг і мій партнер по школі танців!
Яка ж це втрата для всіх нас:(((
Ви були настільки сильним, ясним, палаючим...

Я ненавиджу ейджизм, і ви довели, всім невігласам і слабакам, що чоловік і в 90 років може мати лоск, бути зіркою , доглядати за жінками, пахнути і працювати на повну.

Спасибі за танець, спасибі за наше весілля, спасибі за приклад.
Прийміть мою подяку і захоплення навічно.

Шкода що наша школа не встигла прийняти всіх бажаючих. Так навчити їх могли тільки ви."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".