Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в середині червня. В Україну нарешті прийде справжнє літо. Але, дощі ніхто не відміняв.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально все розписавши.

У вівторок, 15 червня очікується комфортна температура повітря, причому, в більшості областей країни. Очікується від 20 до 25 градусів тепла, а на Сході і зовсім всі 27.

Однак, дощі і грози також охоплять країну з усіх боків, і тільки західній її частині вдасться "вийти сухою з води". Лише на Закарпатті та Чернівецькій області пройде локальний дощ.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прогноз погоди на 15 червня, фото: Facebook Наталка Діденко
Прогноз погоди на 15 червня, фото: Facebook Наталка Діденко

Також, заговорила Наталка Діденко і про температуру води. На одній з карт показано, де вода вже досить тепла для купання.

"18-19 градусів - нехай вже для нетерплячих, а ось 20-22 градуси - цілком можна пірнати)). І не забувайте, що вказуючи температуру води, ми не ставимо " + "або говоримо " градусів теплА", і так зрозуміло, що вода з нуля градусів і нижче не зовсім вода)) " - сказано в повідомленні.

Температура води 15 червня, фото: Facebook Наталка Діденко
Температура води 15 червня, фото: Facebook Наталка Діденко

У Києві ж ситуація неоднозначна. З одного боку дощ і гроза, А з іншого температура повітря +23+26 градусів тепла, тобто досить жарко.

Весь тиждень буде теплим, але, з періодичними дощами.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Раніше синоптики передбачали, що червень буде теплим, але з великою кількістю опадів. Поки що так і відбувається, і коли ситуація зміниться - не особливо зрозуміло.

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь Інтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

"Знай.ua" писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки