Минуло вже два тижні довгоочікуваного літа 2021 року, в ході якого необхідно зважитися щодо того, де ж все-таки провести відпустку.

Зараз ми розповімо вам з приводу курортного селища Кирилівка, розташованого на березі Азовського моря, в Запорізькій області. Відомо, що всі приморські міста намагаються вести боротьбу за кожного туриста, бо попит на відпочинок серед громадян України значно знизився.

Відпочинок біля моря, скріншот: Youtube
Відпочинок біля моря, скріншот: Youtube

Ще на початку місяця більшість українців розчарувалися через погодні умови, так як у всіх регіонах досі проходять грози і сильні дощі. Але і завищені ціни на їжу в закладах і проживання теж не можна залишати без уваги. У Кирилівці, наприклад, був збільшений курортний збір до 7 гривень 20 копійок за одну людину на добу. Місцева селищна рада заявляє про передбачений штраф за несплату для відпочиваючих, який становить 50 неоподатковуваних мінімумів.

Відпочинок на морі, скріншот відео
Відпочинок на морі, скріншот відео

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В Інтернеті є безліч відео, на яких відображені пляжі на Федотовій косі. Зараз температура води становить + 17 градусів о 9 ранку, і до моря все одно стагиваются безліч туристів. Але температура повітря в Кирилівці не піднімається вище + 23 градусів протягом першого місяця літа. Це означає, що ніякого золотистого засмаги отримати не вийде.

Вже після полудня туристи відправляються скупатися в море, так як море може прогрітися до +21 градуса, коли тепло і сонячно.

Нагадаємо, фахівці розповіли, чим годують відпочиваючих на українських пляжах: небезпечно для життя

Як повідомляв "Знай.ua", українка створила "казковий" сад на задньому дворі, озеро, кам'яні доріжки і море квітів: "Мріяла з дитинства"

Знай.ua писав, в Бердянську побачили дивну утилізацію водоростей - викидають назад у море