У вівторок, 15 червня, майже по всій Україні пронесуться опади і грози. Дощ омине стороною лише Волинь і Львівську область.

На решті території країни синоптики Укргідрометцентру прогнозують дощі та грози. Пориви вітру сягатимуть 7-12 метрів на секунду.

Стовпчики термометрів піднімуться вище позначки +20. Найбільше повітря прогріється в Харківській, Луганській, Дніпропетровській та Донецькій областях – +25 +27 градусів. Трохи прохолодніше буде в західних областях – +21 +23.

За прогнозом синоптика Наталії Діденко в Facebook, в цей день дощі та грози охоплять більшість нашої території, лише західна частина завтра побуде в основному сухій повітряній масі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

15 червня відзначається день святителя Никифора, Сповідника, Патріарха Константинопольського. Погоду в цей день нашим предкам передбачало сонце: якщо воно ввечері не сяде в хмару, то наступний день буде хороший; якщо сяде в хмару, то день буде похмурий.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.