Дружина популярного українського виконавця Віктора Павлика має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її особистим життям в соціальних мережах.

Сьогодні, 14 червня 2021 року, стало відомо, що Катерина Репяхова продовжує народжувати і показує цей процес в Instagram Stories. Однак поки малюка не видно, користувачі відзначають лише рекордну статистику, яка народилася за останній час.

Катя Репяхова, скріншот з відео
Катя Репяхова, скріншот з відео

Протягом п'яти годин українці дізналися зовсім небагато інформації. Наприклад, перед тим, як відправитися в пологовий будинок, Репяхова вмилася і помила голову, а також забула вдома зубну пасту. Тим не менш, в її палаті є гель для душу разом з шампунем.

Вагітній, яка ось-ось народить, поміряли тиск, поставили катетер і взяли аналізи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А ось її чоловік Віктор Павлік на обід поїв плов, суп і огірки.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

"Перейми вже сильніші. Але поки не критично боляче. Поміряли тиск, заповнили документи). Поставили катетер. На обід не встигли, але нам все одно принесли, що було) я, до речi, забула свою електричну щітку", - пише Катерина Репяхова в декількох Instagram Stories.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дружина Віктора Павлика Репяхова показала величезну сім'ю майбутнього малюка: буде кому няньчити

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Дружина Віктора Павлика святкує важливу дату перед народженням сина: "Опухла і щаслива"

Знай.ua писав, вагітна Дружина Віктора Павлика розповіла, як завоювала чоловіка: "Випадково вийшло"