28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно вона захотіла запросити двох найактивніших пiдписникiв в один їх київських ресторанів. А потім і зовсім пішла з таємничим незнайомцем на побачення і зважилася розповісти про те, як же все пройшло.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Юля зазначила, що знаходилися вони в дуже красивому кафе, яке чоловік вибрав особисто. До того ж, українець чекав її біля входу, коли вона прийшла і виглядав, за її словами, просто шикарно, включаючи аромат, стиль одягу і зачіску. Протягом усього побачення вони їли, дуже багато сміялися, базікали і пили каву.

Юля Зайка, Холостяк, скріншот
Юля Зайка, Холостяк, скріншот

"Містер Х дуже уважний♪ все було прекрасно, але іноді хвилювання накривало мене з головою. Я навіть почала переживати і чекати підступ. Хіба може бути так прекрасно? Хто-небудь, поясніть це явище. Не знаю, що буде далі, варто мені переживати чи ні, але на друге побачення я погодилася...", - пише Юля "Зайка" в публікації.

"У тебе вже немає почуттів до Міші?", - написав один з користувачів у коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" розповіла про інтим з Мішею Заливако на Холостяку

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" показала, з яким хлопцем їй дуже добре разом: "Холостяка" Заливако і в думках немає

Знай.ua писав, Юля "Зайка" відпустила "Холостяка" Заливако і зібралася на побачення: "Хвилюючий"