В індійському місті автомобіль з людьми потонув прямо у дворі. З'явилося відповідне відео.

Подія трапилася в місті Мумбаї, як повідомляє видання The Times of India. Подія трапилася через те, що на тому місці колодязь, який зацементували, проте сильний дощ все змістив. Це призвело до провалу в цьому районі.

Муніципальна корпорація міста зазначає, що не має ніякого відношення до даного інциденту.

На відео видно, як темний автомобіль швидко провалився під асфальт, а потім його поглинула каламутна вода. Поруч були припарковані ще дві машини, які не постраждали.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Відзначимо, що в Індії є серйозні проблеми зі сміттям і якістю води. Деякі річки забруднені настільки, що повернути їх до життя вже не представляється можливим.

У місті Делі в Індії сміттєва гора вже досягає понад 60 метрів у висоту і займає площу в понад 40 футбольних полів. Якщо ця динаміка збережеться, то вже через рік гора сміття стане вище Тадж Махал, одне з найвідоміших архітектурних пам'яток Індії.

Нагадаємо, раніше Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді. Найбільші сідниці в світі не змогли сховатися за смужкою леопардового купальника.

Як повідомляв портал "Znaj.ua", самса розірви рот: кухарі приготували 153-кілограмовий торт і встановили рекорд. Гігантською самсою нагодували сотні нужденних і бездомних

Також "Знай.ua" писав, чоловік поскаржився на дивну піцу в "Сільпо": "не щурячі, але...". На вигляд піца була досить апетитною