Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

14 червня 2021 року знаменитість святкує свій 31 День народження, проте в цей же понеділок помер її улюблений дідусь Олексій. До цього моменту Регіна вирішила полетіти з усім одеським сімейством до Туреччини і залишити Влада Топалова вдома, відновлюватися після важкої операції.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

А зараз Тодоренко зізналася, що все ж потрібно давати собі можливість дуріти і веселитися від душі, навіть коли пішов четвертий десяток. Телеведучої роблять макіяж, а вона в цей час вирішила заспівати якусь східну пісню, спочатку вибачившись за акцент.

"Коли пішов 4й десяток, хочеться собі дозволяти дуріти і веселитися від душі) ❤ ️Вибачте за мій акцент🙈 😆) сподіваюся, кліп на пісню #Ромчик вас приємно здивує) soon на моєму", - пише Регіна Тодоренко в публікації.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

"Вибачте, але я дивилася на брови візажиста.. Що відбувається з модою...😢", "Коли вже жінки перестануть виправдовуватися за вік і ставити себе в рамки, що можна і не можна жінці певного віку", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Регіні Тодоренко-31: Влад Топалов вразив дружину романтичним сюрпризом

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко втратила найріднішого чоловіка в день народження: "Спочивай з миром"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко відвезла найрідніших з Одеси до Туреччини: Влад Топалов залишився в РФ