11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

А 13 червня пройшов дуже важливий і неймовірний поєдинок збірної України проти Нідерландів, в ході якого наші футболісти не зуміли утримати нічию і програли з рахунком 2:3. При цьому більшість українців задоволені результатом команди, адже збірна Нідерландів одна з найсильніших у світі на даний момент.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Один з футболістів, які представляли нашу збірну в цьому матчі, Олександр Зінченко з "Манчестер Сіті", вирішив дати свій коментар щодо цієї поразки. Видно було, як хлопці засмутилися по закінченню матчу, а зараз Олександр заявив, що залишається тільки зробити потрібні висновки і рухатися далі, щоб прийти до перемоги вже в наступному матчі.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

"Робимо висновки і рухаємося далі. Чекаємо наступної гри! Разом до перемоги!🇺🇦", - пише гравець збірної України в публікації.

"Все буде👏", "Матч крутецький!!! Найсильніша команда збірної України!!! Удачі!!!! 🔥🙌👏", "Кращий. Далі тільки краще👏🔥", "Україна краще грає, ніж Росія! Моя суб'єктивна думка з Казахстану))", "Краще програти бій, але виграти війну, удачі!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, як українці грали у футбол сто років тому: архівні фото команд Галичини

Як повідомляв "Знай.ua", українців можуть не пустити на матчі Євро-2020 в Бухаресті

Знай.ua писав, розвиток трагедії на Євро-2020 з Крістіаном Еріксеном: як все було і що зараз з футболістом