Катерина Репяхова заявила, що знаходиться в пологовому будинку. Ймовірно, що незабаром у неї народиться дитина.

Як відомо, в неділю, 13 червня, Реп'яхова відсвяткувала в колі сім'ї свій 27-й день народження.

Вже зараз Дружина Віктора Павлика знаходиться в пологовому будинку в Києві і готується до появи на світ сина Михайла. Вона ділиться своїми враженнями на своїй інстаграм-сторінці.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Сьогодні вона опублікувала фотографію зі святкування дня народження. На фотографії вона сидить з квітами і подарунками від шанувальників. Репяхова зазначила, що вже ввечері вона була в пологовому будинку. Тривалість сутичок: тридцять секунд кожні три хвилини. Реп'яхова припускає, що народить сьогодні або завтра.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Так цікаво коли народжу: 14 або 15? Як думаєте?",- запитала вона підписників.

Зазначимо, що Репяхова була фанаткою Віктора Павлика, до якої він пішов від колишньої дружини Лариси Созаєвої. Павлик і Репяхова одружилися в травні 2020 року і його нова дружина стала концертним директором співака. Скоро у них народиться первісток, якого подружня пара вирішила назвати Мішею.

Нагадаємо, Віктор Павлик "затусив" далеко від вагітної дружини, Репяхова схвалила: "Позитивчики".

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Також Знай.ua писав, вагітна Дружина Віктора Павлика пустилася у всі тяжкі: "Класна тусовка". 4 червня пройшла вечірка від студії" Квартал", на якій і була Катерина. На заході виступили Настя Каменських, Тіна Кароль та інші.