Повінь в Австралії влаштувала справжній переполох серед місцевої популяції павуків. Перелякані створіння покрили товстим шаром павутини сотні квадратних кілометрів, пише видання "7news".

Як повідомляється, фото товстих "ковдр" з павутини серед кущів у Східному Гіппсленді були опубліковані на Reddit.

Минулого тижня в регіоні йшли постійні дощі. Як і люди, павуки намагалися дістатися до височини в міру того, як піднімалися паводкові води.

Фотографії просторів, затягнутих павутиною, опублікували під заголовком: «Якщо вам мало повеней, ось вам павучий апокаліпсис».

Однак професор Дітер Хочулі з групи інтегративної екології Сіднейського університету говорить, що те, що відбувається далеко від апокаліпсису, а навпаки, цілком природно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Павучий Апокаліпсис". Скрін, 7news
"Павучий Апокаліпсис". Скрін, 7news

"Павучий Апокаліпсис". Скрін, 7news
"Павучий Апокаліпсис". Скрін, 7news

"Це дивно часте явище після повеней. Це група павуків, які називаються павутинними павуками, які проводять своє життя, спокійно ловлячи різних комах з поверхні землі», - зазначає він.

"Вони створюють павутину, яка трохи відрізняється від тієї, з якою ми знайомі - вона плоска, і павуки часто живуть між двома шарами павутини. Коли йдуть сильні дощі і повені, ці створіння рятуються від води, як і ми: переїжджають на височину і будують там новий будинок», - говорить фахівець.

За прогнозами синоптиків, дощі продовжать заливати Регіон ще кілька днів, і повінь відступить ще не скоро.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.