З Полтави прийшли доволі тривожні новини, які змусять наших читачів повірити в існування везіння. Так, у понеділок, 14 червня, приблизно о 15:00, в місті здійнявся сильний вітер і почалася злива.

Під час негоди на вул. Соборності, 46 впало дерево. Його стовбур перекрив тротуар з новою плиткою, а гілки зачепили фасад будинку і майже повністю накрили літній майданчик кондитерського кафе "ТанінТорт".

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео і фото від очевидців.

Падіння дерева в Полтаві, фото: poltava.to
Падіння дерева в Полтаві, фото: poltava.to

За кілька секунд до падіння дерева відвідувачі кафе перейшли з літнього майданчика в приміщення, тому ніхто не отримав тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Буквально за кілька секунд до падіння дерева з літнього майданчика в приміщення перейшла компанія з п'яти людей. На щастя, ніхто з них не постраждав.

За інформацією місцевих журналістів, адміністрація кафе "Танінторт" вже звертала увагу комунальників на старі дерева вздовж тротуару по вул.Соборності, 46. Втім, досі на їхні заяви не реагували.

Окрім аварійних дерев, відвідувачам та власникам закладів на вул.Соборності, 46 варто звертати увагу на аварійний дах, з якого періодично падають шматки бетону.

Також важливим є той факт, що дане кафе і алея зі старими деревами знаходяться в 300 метрах від будівлі Полтавської ОДА, де працює губернатор області і всі високопоставлені чиновники регіону. Так що даний інцидент вони могли бачити з вікон.

Раніше повідомляли, "Укрпошта" влаштувала українцям "салют" просто у відділенні, сподобалося не всім.

Як повідомляв Знай.uа, українець купив трубочку з кремом і ледь не проковтнув шнурок: "З'їсти і повіситися".

Знай.uа писав, можна зібрати салат: на українському ринку з'явився "новий" цукор.