Стало відомо про те, як в одному з тайських сіл провінції Чаченгсау викликали дощ. Мабуть, дієвий метод, який слід взяти на замітку.

Не так давно нам панувала посуха, просто неможлива. Місцеві ніяк не могли дочекатися хоч якихось опадів з неба, і почали думати, як же можна вирішити дану проблему.

Про це повідомили в Telegram-каналі ВЕХА Харків.

Раптом, вони згадали про місцевий обряд, який ніби як повинен викликати дощ. Ним користувалися ще предки місцевих жителів, сотні років тому. Однак, сам метод когось може налякати, а когось розсмішити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обряд в Таїланді, фото: скріншот
Обряд в Таїланді, фото: скріншот

Справа в тому, що для виклику дощу потрібно спорудити величезний будинок з глини на дорозі, після чого розфарбувати фарбами.

Жителі місцевості можуть приходити туди і молитися, робити підношення.

При цьому, варто відзначити, що все дійсно спрацювало. У Мережу опублікували два ролики. На першому-повна посуха, спека, жодного натяку на дощі, а вже на другому справжня злива. Різниця між ними всього два дні.

Обряд в Таїланді, фото: скріншот
Обряд в Таїланді, фото: скріншот

Варто відзначити, що українцям скаржитися на дощі немає сенсу, так як вони не припиняються вже кілька місяців, хоч і досить жарко. Раніше синоптики передбачали, що влітку буде дощовим, але досить спекотним.

Раніше повідомляли, таємний ритуал на швидку грошову прибуток: стакан води і три монетки.

Як повідомляв Знай.иа, година ангела-хранителя: коли молитися своєму захиснику в травні, кращі дні і час.

Знай.иа писав, стародавні українські традиції, які лякають: дружба на першій шлюбній ночі і пропозиція хлопцю.