Народний синоптик Наталка Діденко попередила українців, що в середу, 26 травня, до деяких регіонів країни прийдуть дощі з грозами. Також відомо, що в Україну може зазирнути так званий "Скандинавський циклон", хмари просто з фіордів змусять українців дістати парасольки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Народного синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

"У середу Україну зачіпатиме пухнастим хвостом атмосферний фронт, який махатиме циклону, що розташувався поблизу Скандинавії. Карта. Тому 26-го травня дощі та періодично грози ймовірні у північних областях України, місцями на Заході, у Вінницькій та частині Черкаської, Кропивницького з районами та Полтавщини.

Решта нашої території належатиме сухій сонячній погоді. Температура повітря протягом дня складе +19 +23 градуси. На Сході, Півдні і в більшості центральних областей передбачається +24 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Києві завтра, в середу, очікується періодичний дощ і гроза. Температура повітря коливатиметься близько +20 градусів. Надалі в Україні дощі чергуватимуться з проясненнями. Найтепліше буде в східній частині України, свіже - в Західній. Загалом температура повітря поки - без особливих змін.", - пише Наталка Діденко.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, весна витісняє дощі: Наталка Діденко поділилася погодою на тиждень після Дня вишиванки.

Як повідомляв Знай.uа, до Києва прийде листопад посеред травня: синоптик Діденко попередила про небезпеку на дорогах.

Знай.uа писав, погода 25 травня нагадає українцям про спекотне літо: дощі будуть, але не скрізь.