Стало відомо про те, що в Харкові житель виявив дорогоцінний скарб в лісі. Під час прогулянки він зібрав величезну кількість білих грибів.

Про це повідомили в Telegram-каналі ВЕХА (Харків).

Передплатник даної спільноти вирішив поділитися своєю знахідкою. Рано вранці понеділка, 14 червня, чоловік повернувся з лісу з здобиччю. На годиннику немає навіть 8 ранку, а у нього на столі вже ціла «кошик» білого гриба.

"Білі, смачні))) - написав один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гриби в Україні, фото: скріншот
Гриби в Україні, фото: скріншот

Раніше стало відомо, що в Україні, на початку літа після проливних дощів стався справжній грибний бум. Через це, в центр громадського здоров'я нагадали правила збору та споживання грибів.

По-перше, потрібно відмовитися від споживання дикорослих грибів. Також, не варто купувати гриби на стихійних ринках, уважно оглядати гриби, звертати увагу на колір капелюшка, губки і ніжки.

Що найголовніше - необхідно збирати тільки ті гриби, які добре вам знайомі, і немає ніяких сумнівів, що вони їстівні.

Гриб, фото: Суспільне
Гриб, фото: Суспільне

Будинки слід перевірити зібраний урожай ще раз, і якщо з'явилися якісь сумніви-відразу викинути. Готувати їх варто в першу добу після збору, так як вони також можуть зіпсуватися, і це призведе до непоправних наслідків. Це той продукт, з яким жартувати явно не варто.

Нагадаємо, як виростити солодкі помідори: це простий засіб є в кожному будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, як правильно обрізати кущ агрусу, щоб він добре плодоносив.

Також Знай.uа писав, Як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків