У ці неймовірно спекотні на дорогах української столиці дні, окрім пекельних заторів, відбуваються дуже "просмажені" ситуації. У мережі спливло відео з реєстратора одного з авто, на якому засняли "спекотний" норов водія "богданчика".

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Київ оперативни" в мережі Facebook.

"Ладно водії маршруток вже давно страх втратили, але невже пасажирам плювати на свою безпеку і ніхто цьому гонщику навіть зауваження не зробив? Київ, Північно-Сирецька, #BX5693CH маршрутне корито #575", — пишуть автори публікації.

Маршрутка, скріншот: Facebook
Маршрутка, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На зображених кадрах можна побачити, що на одній зі столичних вулиць згідно з правилами дорожнього руху їхало авто, як раптом на зустрічну смугу виноситься "богданчик" і виляє несподіваними маневрами.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Ужгороді п'яний пасажир побив жінку з дитиною в громадському транспорті. Так, стало відомо, що п'яному чоловікові не сподобалося, що дитина зайняла місце в той час, як поруч стояла бабуся. Він відразу ж почав на весь автобус дорікати мамі з дитиною у невихованості.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині водоканал вивісив білборди з адресами боржників, містяни люті.

Знай.uа писав, ціна на проїзд у громадському транспорті в різних містах України: де дешевше.