Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

У вівторок, 15 Червня, 40-річна артистка розмістила в своїх Insta Stories зворушливий знімок. У кадрі зображено стіл, на якому стоїть ваза з букетом червоних троянд, тарілка з полуницею і черешнею і келихи для шампанського.

Як відомо, в цей день Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко святкують четверту річницю. Пара вирушила в Яремче, де планує провести разом цю особливу дату.

скріншот з Insta Stories Тоні Матвієнко

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

До речі, Мірзоян також поділився милою фотографією в соцмережі Facebook, на якій він позує з дружиною в машині. Тоня тримає в руках великий букет троянд та ніжно обіймає коханого.

скріншот з Facebook Арсена Мірзояна

Варто зазначити, що знаменитості зіграли весілля 15 червня 2017 року, і на заході були присутні 60 гостей. Медовий місяць вони провели разом у Таїланді.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко видала, як "запала" на одруженого Арсена Мірзояна: "10 років кохання".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом вже 4 роки, пара показала приклад для наслідування: "Нам мало".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.