У Києві стався скандал з водієм маршрутки, який пив пиво за кермом.

На Instagram-каналі " Типовий Київ "було розміщено відео, на якому показано як водій місцевої маршрутки" заправляється " пивом. В руці у нього дволітрова пляшка. Автори припустили, що таким чином він рятується від спеки.

"Водій столичної маршрутки 529 не соромлячись пасажирів вирішив втамувати спрагу пивом", - повідомили автори відео.

Як повідомили в телеграм-порталі Україна в шоці, місцеві правоохоронці назвали дану ситуацію провокацей. Нібито невідомі особи зайшли в маршрутку, поки водія не було на пару хвилин. Імовірно за даний нелегальний маршрут йде боротьба.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте Передплатники з обуренням відреагували на дані відео.

повинні працювати тверезі водії. Але у нас таких немає, у нас всі нормальні хлопці"; "відразу ментів викликати і позбавляти прав цього ч**а"; " а чому тоді не зробили акцент на обличчі цього водія? Якщо і хотіли його притягнути до відповідальності, то особу можна було зняти. На початку ролика захоплює кард в дзеркалі,

Проте деякі з користувачів соцмереж написали, що цілком можливо в пляшці квас, вода або компот. Однак на відеозаписі чітко видно, як сильно піниться дана рідина, що дуже схоже на пиво.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині водоканал вивісив білборди з адресами боржників, містяни люті.

Знай.uа писав, ціна на проїзд у громадському транспорті в різних містах України: де дешевше.