Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова регулярно розповідає, як проходить її вагітність, а також про підготовку до появи їхнього маляти.

Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 1,7 мільйона читачів, Даша Квіткова опублікувала красивий чорно-білий знімок зі своїм чоловіком. Дівчина позує на камеру у вишуканій білій сукні, а Микита Добринін - в класичному костюмі.

"Сила трьох 🤍", - написала Даша Квіткова в описі до нової фотографії.

Дар'я Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova
Дар'я Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova

У коментарях підписники Даші Квіткової активно відреагували на нове красиве фото пари. Дехто відзначив, що навіть на такім великім терміні вагітності вона виглядає ніжно і акуратно.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Яка ви красива пара! Даша, вагітність дуже вас красить. При такому вже великому животику ви залишаєтеся дуже ніжною, акуратною, такі чіткі лінії обличчя."

"Стильні ❤️"

"❤️❤️ ️ Яка принадність 😍 🙌"

"Дітки найбільше щастя 😍 😍"

"Пузико 😍😍😍"

"Красивий 😍"

"Як красиво 😍 😍 😍 😍 😍 😍"

"Ну які ви Класні) ❤️просто дивлюся на вас і око радіє! Нехай ваша любов ставати міцніше з кожним днем 🙏"

"Які гарні 😍❤️"

"🤍 Як потрібно і красиво 🤍"

"Така крихітка, а таку силу вселяє в батьків 🙌🔥"

"Гарні ❤️"

Коментарі, instagram.com/kvittkova
Коментарі, instagram.com/kvittkova

Коментарі, instagram.com/kvittkova
Коментарі, instagram.com/kvittkova

Коментарі, instagram.com/kvittkova
Коментарі, instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цiлий рік". Дівчина поділилася важливою для неї подією

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Пугачової Крістіна Орбакайте похвалилася своїм чоловіком: "Ідеальна пара". З'явилася фотографія дочки Алли Пугачової зі своїм чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт". Дівчина виставила новий пост