Крістіна Орбакайте порадувала шанувальників черговим фото в соціальній мережі в компанії свого чоловіка Михайла Земцова.

Відома російська співачка, актриса, а також дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2 мільйонів людей.

Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram
Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram

З 2005 року Орбакайте в шлюбі з Михайлом Земцовим. Від нього у знаменитості дев'ятирічна дочка Клавдія.

Нещодавно співачка опублікувала фотографію зі своїм чоловіком і побажала вдалих свят. Пара сфотографувалася на тлі Москви-ріки.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

приємних вихідних і святкового настрою вам!
, - повідомила вона.

Підписники активно відреагували на знімок і засипали його коментарями і лайками.

шикарна пара, бажаю довгих років спільного життя"; "дуже красива пара"; " дуже приємна пара! Талановита артистка-Христина! Захоплююся"; " неймовірно красива і гармонійна пара!"; "Ви ідеальна сім'я, якою можна тільки захоплюватися!"; "Кращий чоловік прекрасної дружини
, - повідомили вони.

Також зіркову пару привітав Філіп Кіркоров.

з привітом з жарких Дубай!
, - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін розважився з юною блондинкою, поки Алли Пугачової немає поруч: "Наша ранкова кумпарсіта"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям- " мій приклад для наслідування"

Також «Знай.иа " писав, що Виконавець хіта "Блакитний місяць" Борис Моїсеєв розповів всю правду про свою хворобу: "Хочу спокою"