Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч користувачів.

У вівторок, 15 червня, 55-річний артист поділився у своїх Insta Stories зворушливою фотографією, на якій він з'явився зі своїм новонародженим сином Михайлом. При цьому обличчя хлопчика Павлік вирішив не показувати фанатам.

"Тато №1", - йдеться у підписі до знімку.

Фото Віктора Павліка, instagram.com/viktorpavlik
Фото Віктора Павліка, instagram.com/viktorpavlik

Як відомо, 13 червня Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже 14 числа вирушила народжувати в київський пологовий будинок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приблизно о 16:19 у дівчини почалися сутички, але народила вона лише о 2:40. Віктор Павлік повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Раніше ми писали про те, що новонароджений син Віктора Павліка перевершив батька просто в пологовому будинку: музикант ще той. Музикант опублікував фотографію, на якій зображена ручка хлопчика з особливим чином зігнутими пальцями, як для гри на гітарі.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов з гумором підтримав новоспеченого тата Віктора Павліка: "Пашко, вітаю!"

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася першим фото малюка: "Весь світ зупинився".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова народила Віктору Павліку сина: відомо ім'я, зріст і вагу малюка.