Юрій Ткач в черговий раз порадував своїх шанувальників. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach/

Нещодавно він опублікував смішне відео, на якому він постав в образі мультяшного персонажа. Для того щоб розсмішити шанувальників, він використовував відеофільтр.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Свого персонажа він назвав Дзядзя Дзюра, мабуть, через схильність його до випивки. Він продемонстрував короткий ролик, на якому він говорить "все нормально", а сам зображує з себе п'яну людину. Шанувальникам сподобався даний персонаж, про що вони написали в коментарях.

"Ну як же смішно! Я тупо іржу на весь голос"; "підняли настрій"; "Зупиніть мене"; "клас";" чоловік мрії", - повідомляють вони.

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав довгу штуку: "якийсь капець". Комік Юрій Ткач здивував витівкою

Як повідомляв портал " Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу 95" зізнався, яке випробування його чекає вже скоро: "Кріпитися". Юрій Ткач зізнався, що його чекає найближчим часом

Також "Знай.ua" писав, що сім'ю Юрія Ткача з "Кварталу 95" чекають кардинальні зміни вже скоро: дружина коміка розповіла все. Вікторія Ткач розповіла про зміни, які чекають на їхню родину