Дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія регулярно публікує в соцмережі цікаві моменти з життя їхньої сім'ї.

Досить часто Юрій та Вікторія Ткач викладають фотографії та відео зі своєю донькою Лізі, яка вражає своїми талантами, а також веселою вдачею.

Цього разу Вікторія Ткач на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де у неї вже понад 284 тисячі читачів, поділилася новиною - їхня донечка з 1 вересня піде у 1 клас, що не могло не стати знаменною подією для їхньої сім'ї.

Донька Юрія і Вікторії Ткач, instagram.com/viktoriya_tka4
Донька Юрія і Вікторії Ткач, instagram.com/viktoriya_tka4

Вікторія Ткач зізналася, що фактично шаленіє від любові до своєї донечки. Дівчинці 15 вересня виповниться 7 років і на цей час вона вже стане школярко. Дружина коміка додала, що з того часу їм доведеться вчитися всім разом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"1-го вересня ми йдемо в перший клас (ну як «ми» .. Лизи 🤪! Але по факту, ми будемо вчиться всі разом ..) ! А 15-го вересня нам 7 років! (Ну і знову фраза "ну як "нам", Лізі 🤪!Але по факту, це наш спільний день !однаково довгоочікуваний і улюблений усіма). А я донині, іноді прокидаючись, в думках пропускаю фразу " Господи, у мене є дочка! Та ще й яка ...💗» Моя дівчинка, люблю шалено ...💗💗💗 #крошкаlizi😘", - написала Вікторія. Вікторія Ткач

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" несподівано оселився у театрі: "Зробив ремонт". Комік Юрій Ткач здивував новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, як допомагає мамі на кухні: "Печиво з розрухлювачем". Вікторія Ткач зворушила шанувальників талантами маленької доньки

Також "Знай.ua" писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною розсмішили "молодіжною" витівкою: "Твоя крашиха". Юрій Ткач з дружиною поставили шанувальникам незвичайне питання