Григорій Решетник закликав шанувальників мріяти. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

На ній він сидить навпочіпки в шортах і кросівках. Але велику цінність має пост Решетника. Він згадав дитинство і закликав своїх шанувальників відчайдушно і сміливо мріяти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У дитинстві ми тільки так сиділи і мріяли - кожен про своє! Я з 7-го класу марив телебаченням. Дозволяйте собі мріяти - сміливо і відчайдушно!
,- повідомив він.

Шанувальники жваво почали коментувати подію.

Мрії насправді збуваються, якщо в них щиро вірити - та ж візуалізація, Я призводить до результату"; "Зловив смутинку"; "Круто, коли мрії збуваються"; "Гриша, краще публікуйте класні фото з чудовими дітьми і коханою дружиною Христиною"; "Наш світ належить мрійникам. Не бійтеся мріяти. А краще - дійте, щоб ваші мрії стали приємною реальністю"; " Ти вже тоді говорив - я буду там кабелю тягати, але буду на телебаченні
, - відповідають шанувальники.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина ведучого "Холостяка" Решетника підловила коханого на брехні: "Не спиш уже тиждень..."

Знай.ua писав, Анна Богдан змусила українців сумувати за їхніми побаченнями з "Холостяком" Заливако: "Незвично, так?"